Blog Detay Kapak

Dünya'nın En Güvenilir Şehirlerinden Eskişehir’de Burun Estetiği Ameliyatı

"Ünlü araştırma şirketi Numbeo, her yıl açıkladığı dünyanın en güvenli şehirleri listesini açıkladı. Listenin zirvesinde, Birleşik Arab Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi yer alırken Türkiye'den Eskişehir sekizinci oldu."

Dünya'nın En Güvenilir Şehirlerinden Eskişehir’de  Burun Estetiği Ameliyatı

Eskişehir sağlık turizmi sektöründe donanımlı uzmanları ve sağlık merkezleri ile hastalara zengin ve nitelikli tedavi alternatifleri sunan büyük şehirlerden birisidir. Sağlık turizmi kapsamında pek çok farklı alanda hastanın tedavi süreci için tercih ettiği Eskişehir, burun estetiğinde de yerli/yabancı herkesin ihtiyacına ve bütçesine uygun alternatiflerin sunulduğu bir şehirdir. Farklı bir şehirde yaşıyor, rinoplasti için güvenebileceğiniz bir uzman bulmakta zorlanıyorsanız, en profesyonel ve güvenilir burun estetiği hizmeti için Eskişehir'i tercih edebilirsiniz.

 

Eskişehir'de  Burun Estetiği Olmanın Avantajları

 

Her türlü tedavi ve ilaca en kısa sürede ulaşabileceğiniz, her şeyin elinizin altında olduğu Türkiye'de  rinoplasti işleminizi kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Fonksiyonel ve estetik sebeplerle yaptırılan burun estetiği işlemleri sonrasında burnun tamamen oturması 6 ay, 1 yıl ve daha fazla sürebilse de ödem ve şişliklerin inmesi yaklaşık 5 - 7 gün sürer. Bu süre içinde doktor kontrolleri düzenli bir şekilde yapılır. İhtiyaç duyulursa uzmanın yönlendirmesi ile revizyon rinoplasti için planlama yapılır. İstanbul, her açıdan olduğu gibi sağlık ve teknoloji açısından da Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden birisidir. Bu sayede burun estetiğinde ve sağlık turizminde en son çıkan teknolojilerle, en yeni ve nitelikli tedavi yöntemlerine erişmeniz oldukça kolaydır.

 

Eskişehir'de Burun Estetiği Olmanın Maliyeti Nedir?

 

Eskişehir'de Burun estetiği işleminin maliyeti, hasta ve uzmanın bir araya gelip, uygulanacak tedavi konusunda mutabık kalması ile belli olur. Hastanın estetik ve fonksiyonel şikayetleri göz önünde bulundurularak uzman tarafından en etkili ve pratik tedavi yöntemi hangisiyse, o önerilir. Önerilen tedavinin masrafları ve hastanın bütçesi doğrultusunda alternatif yöntemler konuşularak doktor ve hasta arasında hastaya en uygun tedavi yöntemi belirlenir. Açık, kapalı rinoplasti işlemleri, 3D, tamponsuz uygulamalar bu yöntemlerden başlıcalarıdır. Önceden burundan işlem görmüş hastalarda revizyon rinoplasti işlemi uygulanır. Her bir uygulamanın maliyeti vakaya ve işleme göre değişkenlik gösterebilir.Eskişehir'de  En iyi rinoplasti hekimi operasyonları ile kusursuz bir buruna sahip olmak istiyorsanız, Eskişehir burun estetiği işlemlerinizde en yenilikçi teknolojilerle, en etkili ve sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

 

Ali Alaiye International  Rinoplasti ve Estetik Kliniği olarak.

Eskişehir'de farklı ülkelerden gelmiş yüzlerce hastaya Eskişehir'in En İyi Burun estetiği ve ameliyatsız estetik uygulamaları yapıyoruz.

Blog

Güncel gelişmeler hakkında bilgilendirici blog içeriklerine göz atabilirsiniz.
Dünyanın Üçüncü Yaşanabilir Kenti Ödülünü Eskişehir Aldı

Dünyanın Üçüncü Yaşanabilir Kenti Ödülünü Eskişehir Aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği şehircilik projeleri ulusal ve uluslararası birçok alanda ödül almaya devam ediyor.

Detaylar
Burun Estetiği Doktor Önerisi

Burun Estetiği Doktor Önerisi

Burun estetiği, yani burun ameliyatı, insanların görünüşlerini değiştirebilen bir ameliyattır. Bu nedenle, burun estetiği yaptıracak olan kişilerin iyi bir doktor seçimi yapmaları çok önemlidir.

Detaylar

İletişim

Aklınıza takılan tüm sorular için size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bizimle iletişime geçmek isterseniz, lütfen formu doldurun veya bize bir e-posta gönderin.

ADRES

Hoşnudiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sok. K:1 D:7 26130 Tepebaşı/Eskişehir

Yol Tarifi Al

TELEFON

0 541 287 36 50

Bizi Takip Edin

Güncel haberler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

  • Ali Alaiye Instagram
  • Ali Alaiye Youtube
  • Ali Alaiye Facebook

ÇALIŞMA SAATLERİ

HAFTA İÇİ 09:00-18:00
CUMARTESİ 09:00-18:00
PAZAR KAPALI

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Alanında uzman ekibimiz, aklınıza takılan tüm konularda size cevap vermek için hizmetinizde!

Ali Alaiye Whatsapp