Blog Detay Kapak

Eskişehir’de Botoks Uygulaması

Botoks botulinum adı verilen bakteriden elde edilen bir toksindir.

Eskişehir’de Botoks Uygulaması

Sinir uçlarında iletimi sağlayan maddelerin salınımını engelleyip, sinirler ile sinirlerin ulaştığı organlar arasındaki iletimi durdurarak etkisini gösterir. Yüzdeki kırışıklıkları ve çizgileri ortadan kaldırmak için son derece güvenli yöntemdir. Botoks uygulaması; kırışıklık tedavisi, yüz şekillendirme, aşırı terleme tedavisi ve migren tedavisinde kullanılır.

 

Eskişehir'de Botoks Uygulayan Doktorlar

 

En çok yüz bölgesi  kırışıklıkları ve koltuk altı, el  terlemelerinde kullanılan botoks uygulamasının, alanında uzman ve deneyimli bir doktor tarafından yapılması çok önemlidir. Botoks uygulamasında oluşabilecek komplikasyonların önüne geçmek ve istenen sonucu elde etmek için, yüz anatomisini iyi bilen, mutlaka bu alanda yeterli eğitim almış hekimler tarafından gerçekleştirilmelidir.

 

Botoks Yüzde İfade Kaybına Neden Olur Mu?

 

Botoks uygulamasında temel amaç mimikleri yumuşatmak, yüze doğal estetik bir görünüm vermektir. Botoks uygulaması sonrasında yüzde görülen şaşkın ve ifadesiz görüntüler uygulamanın yanlış eller tarafından yapılmasından kaynaklanır. Botoks uygulaması mutlaka bu konuda uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

 

Eskişehir'de Botoks Uygulayan Doktor Tavsiyesi

 

Botoks uygulaması mutlaka kaliteli ve güvenilir bir merkezde ve uzman bir doktor tarafından yapılmaktadır. Bunun için botoks yaptırmadan evvel iyi araştırma yapılması gerekmektedir. Bu konuda araştırma yaparken botoks yaptıracağınız doktorun hasta yorumları, hizmetin kalitesi, uzman doktorların eğitimleri, yaptıkları uygulama sayısı, aldığı ödüller gibi bileşenler göz önünde tutulmalıdır.

 

Eskişehir'de Botoks Uygulamasının  Fiyatları

 

Botoks fiyatları uygulanacak bölge ve botoksun miktarını göre değişmektedir. Aynı zamanda botoks uygulamasının maliyetleri, botoksu uygulayacak hekimin tecrübesi ve uzmanlığına, kliniğin yer aldığı lokasyona  göre değişkenlik göstermektedir. Botoks fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için kliniğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Blog

Güncel gelişmeler hakkında bilgilendirici blog içeriklerine göz atabilirsiniz.
Dünyanın Üçüncü Yaşanabilir Kenti Ödülünü Eskişehir Aldı

Dünyanın Üçüncü Yaşanabilir Kenti Ödülünü Eskişehir Aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği şehircilik projeleri ulusal ve uluslararası birçok alanda ödül almaya devam ediyor.

Detaylar
Burun Estetiği Doktor Önerisi

Burun Estetiği Doktor Önerisi

Burun estetiği, yani burun ameliyatı, insanların görünüşlerini değiştirebilen bir ameliyattır. Bu nedenle, burun estetiği yaptıracak olan kişilerin iyi bir doktor seçimi yapmaları çok önemlidir.

Detaylar

İletişim

Aklınıza takılan tüm sorular için size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bizimle iletişime geçmek isterseniz, lütfen formu doldurun veya bize bir e-posta gönderin.

ADRES

Hoşnudiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sok. K:1 D:7 26130 Tepebaşı/Eskişehir

Yol Tarifi Al

TELEFON

0 541 287 36 50

Bizi Takip Edin

Güncel haberler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

  • Ali Alaiye Instagram
  • Ali Alaiye Youtube
  • Ali Alaiye Facebook

ÇALIŞMA SAATLERİ

HAFTA İÇİ 09:00-18:00
CUMARTESİ 09:00-18:00
PAZAR KAPALI

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Alanında uzman ekibimiz, aklınıza takılan tüm konularda size cevap vermek için hizmetinizde!

Ali Alaiye Whatsapp